Coaching

Niet iedereen heeft altijd een even goed beeld bij wat dit nou inhoudt.
De een denkt dat je dan trucjes gaat leren om jezelf te ‘verkopen’.
Een ander dat je een soort zweverig, idealistisch streven meekrijgt dat niet strookt met hoe de realiteit is, waardoor de praktische toepasbaarheid ver weg is.
Of dat je een standaard verhaal krijgt over wat je moet doen, zonder het hoe te vertellen of te toetsen of je dit ook beheerst en kan toepassen op een manier die bij je persoonlijkheid past.

In veel gevallen is dit beeld ontstaan door slechte ervaringen, door de inhoud van de coaching, of door het resultaat daarvan. Daarnaast zijn veel sollicitatietips op internet op zijn minst te generalistisch om een verschil te maken in de meest bijzondere arbeidsmarkt van alle: de ICT arbeidsmarkt.

Het Werkstation biedt je precies datgene wat je nodig hebt om een verschil te maken. We geven je niet het goede antwoord op de vraag, maar het inzicht in wat er met de vraag bedoeld wordt, hoe je daar me om kunt gaan en wat daarin wel werkt en wat niet, waardoor je uiteindelijk echt snapt wat je moet doen om de kans op succes te optimaliseren en toch precies te zijn wie je bent.

Bijvoorbeeld hoe de verbondenheid is tussen jouw manier van vertellen, de opbouw van je antwoord, je woordkeuze, je non-verbale houding en het resultaat daarvan bij je gesprekspartners. Hoe je vanuit jouw referentiekader het verhaal zo kan vertellen dat het op de goede manier wordt ontvangen binnen de zakelijke en persoonlijke referentiekaders van je gesprekspartners.

We nemen je mee in de dynamiek van het solliciteren. Welke valkuilen er zijn en hoe je die vaak zelf creëert. Hoe je het beste jezelf kunt zijn en hoe je met kleine details het verschil kunt maken. We vertellen je precies wat er in je eerste gesprek met ons goed ging, wat beter kan en hoe dat beter kan. Waardoor je uiteindelijk met meer vertrouwen, meer bewust en meer bekwaam aan je volgende sollicitatiegesprek begint.

Door de coaching van duizenden kandidaten hebben we zeer doelgerichte coaching vaardigheden ontwikkeld waardoor we in staat zijn iedereen te helpen met concrete en praktisch toepasbare coaching, ongeacht je functie of je ervaring. Van CIO tot supportmedewerker, iedereen heeft met de juiste aandacht en de juiste inzichten winst te boeken in zijn sollicitatietraject.

Voor alle kandidaten die via ons op gesprek gaan bij een van onze opdrachtgevers is deze coaching een vast onderdeel van de procedure en onze dienstverlening.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om onze expertise in te huren als je zelf problemen ervaart met solliciteren. Of wanneer u een medewerker heeft voor wie u graag wat extra’s doet om hem beter gewapend de arbeidsmarkt te laten betreden. Indien u interesse heeft doen we op basis van uw specifieke behoefte en situatie graag een passende offerte.

Zoek vacatures

Nieuwste vacatures