Werkwijze

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: we helpen je of goed, of we helpen je niet. Je nieuwe baan bepaalt voor een groot deel hoe je leven er de komende jaren uit ziet en hoe je je voelt. Dus daar gaan we niet lichtzinnig mee om.

Bij Het Werkstation vertellen we eerlijk wat je kansen zijn. Ook als dat betekent dat iets niet gaat lukken. We proberen samen alle onderdelen die jouw keuze bepalen goed in kaart te brengen en te wegen. Is de inhoud van de functie prikkelend maar ook haalbaar? Wat zijn de opleidings- en doorgroeimogelijkheden? Hoe zien de arbeidsvoorwaarden eruit, nu en in de toekomst? Hoe belangrijk is de balans werk – privé voor je? Welke rol speelt de reistijd daarin?

Daarnaast vertellen we je natuurlijk ook precies wat onze opdrachtgevers te bieden hebben en wat je kunt verwachten van de sollicitatiegesprekken. Met wie zit je aan tafel? Wat vinden ze belangrijk? We nemen je mee in je eigen presentatie en houden die objectief en kritisch tegen het licht. Wat ging goed en wat kan beter? En hoe dan?

Verder stellen we je niet voor bij bedrijven wanneer we er zelf geen heil in zien. Dat voorkomt dat je teveel gesprekken voert die tot niets leiden. We zijn tenslotte geen instituut voor bezigheidstherapie.

Jij maakt de keuze want het gaat om jouw baan en toekomst. Wij helpen je met het inzichtelijk maken van je positie op de arbeidsmarkt en zorgen ervoor dat je de kansen die je krijgt optimaal kunt benutten.

Zoek vacatures

Nieuwste vacatures